Badeværelser København Søborg og omegn

Forny dit badeværelse

Badeværelse til dig som bor i Søborg eller København

Forny dit badeværelse

Er du træt af dit badeværelse, eller fungerer det ikke, som det skal? Vi hjælper dig gerne på vej, så du får et helt nyt badeværelse eller får ordnet de ting, der skal fornyes eller repareres.

Hos ABC-LUT Totalentreprise klarer vi alle opgaver, og vi har fokus på kvalitet og detaljer. Af den grund bruger vi kun produkter fra anerkendte producenter, som har en høj standard. Så er du sikret at vores arbejde og produkter holder i mange år.

Vi fikser alt til dit badeværelse

Ligegyldigt om du skal have helt nyt badeværelse, nye fuger mellem fliserne eller en ny installation, så kan vi klare opgaven. Vi ordner også dryppende vandhaner eller et toilet der løber. Selv hvis du ønsker anden indretning på dit badeværelse, nyt inventar eller ny maling på væggene, kan vi klare arbejdet. 
Er du i tvivl om indretning eller det arbejde, som skal udføres, hjælper vi dig gerne og kommer med gode ideer og vejledning.

Få den rigtige pris på dit badeværelse

Prisen er en vigtig faktor, når noget skal renoveres, og derfor giver vi gerne et uforpligtende tilbud. Kontakt os på mail abc-lut@abc-lut.dk elle telefon 22 35 91 92, hvor du også kan høre mere om vores garantier, produkter og kvaliteter. Vi er beliggende i Søborg, men udfører også arbejde i København og store dele af Sjælland.

 

Vi står også gerne for maleropgaver samt udføre tagarbejde. ABC-LUT Totalentreprise står altid klar med et uforpligtende tilbud.

kontakt os enten via kontaktformularen her på siden eller giv os et kald på 22359192.

Bliv ringet op
pilen

Få et uforpligtende tilbud på Tømrerarbejde

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

  Eller ring til os nu

  Vi står klar til at give dig et godt og 100% uforpligtende tilbud på din opgave - ring i dag!

  Kvalitetsarbejde

  Vi går højt op i kvalitetsarbejde og kvalitetsprodukter. Se vores anbefalinger på håndværker.dk

  Vi er medlem af byg garanti

  For din tryghed

  Ring 22 35 91 92